Köp bänkskiva till köket

Det är roligt att hitta ett nytt recept, baka och få bjuda familj och vänner på god fika. Om du gillar att baka är det smart att inreda köket för att det ska bli lätt att både baka och laga mat. Bland det viktigaste är arbetsytor, så att plåtarna och degen får plats utan att trängas. Med en tålig bänkskiva av marmor blir köket både fint och väldigt användbart.

Det finns bänkskivor och så finns det bänkskivor. Det är mycket roligare att baka och laga mat i ett fint kök med det lilla extra. Ett smart sätt att både få mycket arbetsyta och göra köket riktigt personligt är med en bänkskiva från Kitchens. De har vackra bänkskivor av komposit, keramik, natursten och rostfritt. Varför inte satsa på naturlig och tålig marmor i ditt kök? Skapa en köksö av tålig sten som är lätt att hålla ren och i en tidlös design som alltid är inne. På deras sida hittar du också ett interaktivt verktyg som hjälper dig att skapa den perfekta bänkskivan eller köksön för just ditt hem. Gå in på Kitchens och köp din bänkskiva till köket så blir bakningen mycket roligare.

Bänkskiva

För att kunna baka optimalt är det smart att ha en bänkskiva som du verkligen trivs med. Om du har lite plats kan det vara klokt att göra en köksrenovering, bygga till en köksö eller helt enkelt bara förlänga köksbänken med en ny bänkskiva. Det är skönt att kunna breda ut sig när du bakar. Istället för att hela tiden behöva planera hur allt ska få plats, har du nog utrymme i ditt kök. Särskilt som både bröd och kanelbullar behöver jäsa. En rejäl bänkskiva är också bra när du lagar mat. Du har bjudit in vänner på trerätters middag och vill garnera förrätterna, samtidigt som du har en stor form med potatisgratäng framme. Förutom salladen och desserten. Då är det skönt att ha både bänkskiva och köksö att arbeta vid. Fördelarna med en rejälare bänkskiva är:

• Mer arbetsyta
• Vackert med naturmaterial
• Snyggt och personligt kök

Inred köket för bakning

Förutom att investera i en riktigt snygg bänkskiva är det smart att tänka igenom hela ditt kök. Om du har ett större kök med extra utrymme är det klokt att bygga en köksö. Antingen av trä eller så satsar du på en av marmor eller komposit för att lyfta hela bostaden. En köksö är verkligen en bra hjälp för hemmabagare och kockar: perfekt avställningsplats, extra arbetsyta och det naturliga stället för buffén när du bjuder in till fest. Det är också viktigt att tänka på kökets triangel: spisen, kylskåpet och disken. Både vid matlagning och bakning går du mellan spisen, vasken och kylskåpet. Det är smart om de är relativt nära varandra och att det inte finns någonting som stoppar upp. Som en stol eller att kylskåpet är på andra sidan av köksön. Om du har ett mindre kök kan det vara värt att faktiskt bygga ut rummet. Köket är ju hemmets hjärta och ett viktigt ställe för både nybakat bröd och gemenskap.